forum plemienia
Gość
Witam.
Chcialabym zakomunikowac, ze z nieznanych mi przyczyn adonis923774 zatakowal moja swiezo zdobyta wioske, gdyby nie to ze dosc szybko udalo mi sie to zauwazyc to juz bym jej nie mial. Co tu sie wyprawia? Z tego co czytalem to nie pierwszy taki bratobojczy atak. Chcialbym tez zauwazyc ze atak ten nastapil juz po tym jak ja przejelem, wiec na mapie obok niej byla niebieska kropka ktora raczej latwo na mapie zauwazyc.
Poza tym zamiescilem wczoraj info na forum ze bede ta wioske przejmowac i dzisiaj zakoncze przejmowanie (wiec tlumaczenie ze nie zauwazyl ze wioska zmienila wlasciciela raczej odpada), to moje ptanie brzmi dlaczego wysyla na nia szlachte i jakie ma na to usprawiedliwienie? Przez tego gracza nie dosc ze stracilem troche woja, to mi jeszcze mur obnizyl, jak mamy rosnac w sile w takich warunkach, gdy sami sobie szkodzimy. Chcialbym aby kierownictwo cos z tym zrobilo, bo jak nie to sam go ukarze, co raczej nie jest w interesie plemienia, ale nie bede tolerowac takich zachowan.
Uwazam ze jako zadoscuczynienie gracz ten pownien sfinansowac wszytkie straty jakie ponioslem (wojo + mur)
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowany przez Piastorico (2007-09-08 16:02:44)
Gość
Tak, na potwierdzenie moge przeslac atak o ktorej wioske przejelem i o ktorej zostalem zatakowany, z tej wioski mieczniki (22 min na pole) ida 1h09m, gdy szlachcic (35m). Wiec zakladajac nawet ze idzie 2 razy dluzej musialby isc 2h20m. Wioske przejelem o 15:12, a on mnie zatakowal o 17:42, roznica 2h 30m.
Poza tym napisalem ze ja rezerwuje, a on posyla tam szlachte. Nie mam zamiaru ponosic odpowiedzialnosci (koszta odbudowy srat) za czyjes bledy.
no dobra.... napisz do niego ze ma ci wyrównać straty poniecsione. ze ja tak powiedziałem.
nie zwracaj sie z tym problemem więcej do mnie. gdyż nie będe sie mógł tym zająć. jeden ktory nie poszanował toku rezewacji dziś zaczyna konczyć gre. mianowicie soul braker
Gość
dam se rade bez zwracania strat, troche mnie ponioslo (jest to denerwujace, szczegolnie jak sie woiske dopiero co przejelo) , ale chodzi mi tylko o to zebyscie zwrocili ludziom uwage zeby przed atakami przejrzeli forum.